Covid melding

CORONA MAATREGELEN

Volgens de RIVM richtlijnen serveer ik op 1,5 meter afstand, uiteraard met de normaal geldende hygiëne maatregelen.

BEWUST

JET HEEFT EEN GROEN HART
MEER

WAT SERVEERT JET?

(BIJNA) ALLES KAN
MEER

JET SERVEERT

SFEERVOL CATEREN OP LOCATIE

Na een enorm restauratieproject van mijn Volkswagen T2 is het dan eindelijk zover…

JET SERVEERT is een feit! Met deze stoere olijfgroene Foodtruck kom ik naar jouw bruiloft, bedrijfsfeest of borrel gereden en serveer ik heerlijke verse gerechtjes, met aandacht bereid en altijd mooi gepresenteerd.

JET SERVEERT een keur aan verschillende eigentijdse gerechtjes, denk aan verse soepen, curry’s met naanbrood, salades met een heerlijke topping, rijkelijk belegde broodjes met een twist maar ook een dessertbuffet behoort tot de mogelijkheden! Elk event vraagt om maatwerk, in overleg kan er heel veel…ik denk altijd met je mee.

FEESTJE

HOE WAT EN WAAR
MEER

WERKWIJZE

ALLES WAT JE WILT WETEN
MEER

CONTACTFORMULIER

blabla

  Contact

  Heb je vragen, bel, mail of app gerust. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  M: info@jet-serveert.nl
  T: 06-41436990
  Spoon gift cards

  Delight your friends and loved ones by giving the gift of a delicious food experience.

  Go to shop

  Taste the difference

  We believe that healthy should taste good and feel good, too. A healthy and balanced lifestyle should be affordable and accessible for anyone who desires to embrace it.

  Our handcrafted products are gluten and sugar free, clean and always buzzing with the most energizing and nutrient-rich ingredients.

  order now

  CELEBRATE WITH US

  Book a private or semi-private room and let our professional, dedicated team take care of your event.
  Get in Touch

  Corona proof

  Volgens de RIVM richtlijnen serveren wij op 1,5 meter afstand, uiteraard met de normaal geldende hygiëne maatregelen zoals gebruik van handschoenen en nu ook met mondkapjes.

  OVER MIJ

  Een aantal jaar geleden werd het plan om een Foodtruck te beginnen geboren…samen met mijn man Bart kocht ik een oude Volkswagen T2b uit 1978. Hij zag er goed uit, was wat roestig hier en daar maar hij reed, was APK gekeurd en we dachten dat we dat wel even zouden fixen…Niets bleek minder waar, het beetje roest bleek een rookgordijn, de bus was rotter dan gedacht en wat was bedoeld als “opknappen” werd een 2 jarig renovatieproject. Dan maar rigoureus….samen met mijn handige man Bart met 2 rechterhanden, doorzettingsvermogen, technische kennis en heel veel geduld is de bus volledig gestript, roest verwijderd, gelast, het dak gelift, het interieur aangepast en vervolgens naar de spuiter gebracht. Het resultaat is een schitterende olijfgroene Foodtruck, tot in de puntjes afgewerkt met blank hout en staal, gietvloer en alle apparatuur om de heerlijkste gerechtjes op locatie te serveren!

  JET SERVEERT

  JET SERVEERT heeft niet één specialiteit op het menu staan maar vele toppers! Vlees, vis of vegetarisch, of een combi, you name it! Jij kiest wat bij jouw feestje past. Een klassieke hamburger of saté of liever verschillende kleine gerechtjes? Ook dat kan. Wil je ons voor het Grand Dessert, goed idee! Vers gebakken wafels met slagroom en aardbeien of liever yoghurtjes met een verrassende topping, macarons, chocolademousse, cheesecake en kleine gebakjes? Vanuit de Foodtruck serveren we een heerlijk dessertbuffet.Natuurlijk kun je ook voor een heerlijke cocktail of mocktail bij JET SERVEERT terecht. Ik maak ze waar je bij staat. Kortom, er is heel veel mogelijk. 

  FEESTJE

  Er is altijd reden voor een feestje, of het nu een vrijdagmiddagborrel is of een bruiloft, een verjaardag of een festival…je wordt volledig ontzorgd! Zo kun je zelf ook genieten op je eigen feest. Met priklampjes en gezellige aankleding creëert JET SERVEERT een instant festivalsfeertje!

  BEWUST

  JET SERVEERT op verantwoorde wijze, met oog voor het milieu. Zo probeer ik zo min mogelijk disposables te gebruiken en zal je dus met echt bestek eten van echt servies… natuurlijk alleen als de omvang van het event dit toelaat.

  JET SERVEERT koopt slim in om verspilling van voedsel te minimaliseren.

  JET SERVEERT houdt ervan om met verschillende gerechtjes te experimenteren en zoekt waar mogelijk naar vleesvervangers.

  JET SERVEERT onderzoekt op dit moment de mogelijkheid om in de toekomst d.m.v. een mobiel zonnepaneel (deels) zelfvoorzienend te worden.

  WERKWIJZE & PRIJZEN

  JET SERVEERT hanteert een starttarief van 230 euro (huur van de Foodtruck per dagdeel inclusief materialen, apparatuur en opbouw op locatie). Overige kosten bestaan uit vervoerskosten vanuit Oss en bediening. De gerechtjes per persoon worden apart berekend. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Als JET SERVEERT bij jou op locatie komt, zijn er 2 aparte elektriciteitsgroepen van 16 ampère nodig op maximaal 25 meter van de Foodtruck.

  JET SERVEERT is HACCP gecertificeerd en in bezit van het certificaat Sociale Hygiëne.