Reviews

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
25/06/2023

Jet heeft vanuit haar prachtige foodtruck verschillende hapjes/ gerechten geserveerd op onze bruiloft. Wij en onze gasten waren super tevreden! Dank je wel! We zullen je zeker aanbevelen.

Floor Weel

Absolute topklasse!

Rated 5 out of 5
05/10/2021

Jet was op ons personeelsfeest met haar prachtige bus vol met lekkernijen voor bij de koffie; de lekkerste taarten, cakes, cup cakes en makarons stonden prachtig uitgestald. Een lust voor het oog en zeker van meerwaarde tijdens onze familie – personeelsdag! Dankjewel dat je er was Jet!

Antoinette

TOP FOODTRUCK..!

Rated 5 out of 5
20/09/2021

Zaterdag 17 september 2021 was de Foodtruck van Jet ook tijdens het Geerparkfestival in Vlijmen. Er waren meerdere Foodtrucks verspreid over de wijk Geerpark, maar Jet was met haar Foodtruck veruit het populairst..! Vanaf toen het luik openging waren er rijen met mensen die de geur van haar verse warme wafels met aardbeien en slagroom niet wilden missen..Ze waren ongekend lekker! .De heerlijke geur van de versgebakken wafels bleef heerlijk hangen op het parkeerterrein waar de schitterende volkswagenbus van Jet stond. En de rijen mensen bleven vanaf de opening tot het sluiten…

Jet en haar metgezel (dochter?) bleven stralen hoe druk het ook was. Mede door Jet is het Geerparkfestival zeer geslaagd te noemen.

Het uitstralen van professionaliteit in combinatie met de stralende vriendelijkheid heeft Jet’s Foodtruck een vaste plek op de kaart gegeven….!

Arie

De perfecte toevoeging

Rated 4 out of 5
30/08/2021

Voor een vrijgezelle feest was dit de perfecte toevoeging. Jet maakte de festival sfeer helemaal compleet met haar gezellige foodtruck. We zijn voorzien van heerlijke hapjes en drankjes aangepast op de bruid. We hebben echt genoten Jet, dankjewel!

Yvonne

Heerlijk genoten ☺️

Rated 5 out of 5
29/05/2021

Hebben heerlijk gegeten, prachtige foodtruck en lieve mensen! Wat wil je nog meer 🤷🏻‍♀️ Tot het volgende feestje!

Familie Hoogstraaten

’’ Hooglijk gewaardeerd wat Jet Serveert

Rated 5 out of 5
12/05/2021

Genoten van de heerlijke hapjes van Jet en haar dochter Pien op de 50e verjaardag van mijn schoondochter. Wat een leuke en plezierige gastvrouwen met bijzonder goed verzorgde hapjes. Van harte aanbevolen aan een ieder die iets heeft te vieren .

Hans

Slecht weer maar toch topdag

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Ondanks de regen, werd het een topdag voor mijn vrouw’s verjaardag. Hele gezellige truck, heel leuk aangekleed en top hapjes met hele vriendelijke en relaxte sfeer. Een aanrader en viel erg in de smaak bij de gasten. Gaan we zeker nog een keer doen!

Vincent B.

Geweldige avond gehad

Rated 5 out of 5
07/08/2020

Wij hebben een heerlijke avond gehad met de foodtruck van Jet. Pien en Jet zijn de ideale gastvrouwen: attent, gezellig en vriendelijk. De foodtruck ziet er echt prachtig uit. En het eten was ook nog eens heerlijk! Ik zou het iedereen aanraden 🙂

Rosa Venrooij

Geweldige, lekkere avond gehad

Rated 5 out of 5
06/08/2020

We hebben voor een vriendinnenweekend een avond super genoten van heerlijk eten en drinken. Het feit dat het budget en menu in overleg zelf bepaald kan worden maakt het concept van Jet Serveert voor iedereen toegankelijk. De eigenaren van de foodtruck zijn daarnaast fijne en gezellige mensen wat minstens net zo belangrijk is als de eet- en drinkervaring. De decoratie en uitstraling van de foodtruck maken het feest compleet, want ook daar is zichtbaar tot in detail over nagedacht. Een avond die zeker voor herhaling vatbaar is! Bedankt Jet en familie!

Anouk van Dijk

Heerlijke hapjes en eten van de Foodtruck van Jet Serveert. Een top beleving. Zeker de moeite waard!

Rated 5 out of 5
13/07/2020

Op 9 juli hadden wij de Foodtruck van Jet Serveert op locatie, wat een beleving !!

Voor een wisselend gezelschap van 25 personen wist Jet-Serveert met Jet en haar dochter Pien de middag echt af te maken.

De Foodtruck zorgde echt voor de sfeer en de borrelplanken waren prachtig om te zien en lagen vol verrassende hapjes.

Ook het eten en het lekkere dessert waren zeer smaakvol en mooi opgemaakt. De vegetarische kip was erg smaakvol.

Enorm flexibel en meedenkend zijn Jet en Pien en maken de beleving echt compleet. Ze zijn niet overheersend aanwezig, maar kijken echt wat nodig is.

Ook de uitsmijter met een potje huisgemaakte sambal als bedankje voor een “pittig”jaar was meer dan leuk bedacht.

Enkele reacties van de gasten:

“Heerlijke hapjes en eten van de Foodtruck van Jet serveert. Een top beleving. Zeker de moeite waard”

“Wow, dat was lekker, ook de vegetarische hapjes waren gewoon echt goed”

“Jet serveert voegde met heerlijk en mooi eten, vrolijkheid en een prachtige bus sfeer toe aan onze schooljaarafsluiting. Als je dus iets bijzonders wilt toevoegen aan je feestje of bijeenkomst, is Jet serveert een aanrader”

“Zo mooi en sfeervol, hier hou ik van”

Kortom, echt een aanrader !!!!! Ze hebben alle verwachtingen overtroffen !!!!

Joris Elbers